ua en ru

LG презентувала характеристики вигнутого смартфона G Flex

Корейська LG оприлюднила інформацію про новітній телефон із гнучким екраном G Flex. Гаджет оснастять потужним процесором, а ось дисплей буде поступатися більшості "негнучких" конкурентів.

Корейська LG оприлюднила інформацію про новітній телефон із гнучким екраном G Flex. Гаджет оснастять потужним процесором, а ось дисплей буде поступатися більшості "негнучких" конкурентів, передає "Росія 24".

Фотогалерея: "Перші фото вигнутого смартфона LG"

Специфікації G Flex корейці вирішили розкрити в неділю, щоб розвіяти чутки про свій інноваційний пристрій, який має з'явитися на ринку на початку 2014 р.

LG презентувала характеристики вигнутого смартфона G Flex

(Фото: 3dnewsRu)

Виявилося, що екран гаджета з діагоналлю 6 дюймів буде підтримувати роздільну здатність 720p, тобто 1280 на 720 пікселів. Це не дуже багато, враховуючи, що більшість конкурентів перейшли на Full HD (1920 на 1080 пікселів), а Apple пропонує ще більш високу чіткість у своїй новій лінійці Retina-дисплеїв.

LG G Flex працюватиме під управлінням операційної системи Android 4.2.2 Jelly Bean. Важить G Flex 177 грамів, а його товщина складає від 7,9 до 8,7 міліметрів у різних ділянках корпусу. Процесор для смартфона буде поставляти Qualcomm. Це добре відомий Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,26 Ггц. Об'єм оперативної пам'яті G Flex - 2 ГБ. Його також оснастять камерою на 13 мегапікселів і акумулятором на 3,500 мАг.

Кнопки живлення і регулювання гучності в LG Flex, як і у флагманському смартфоні LG G2, розташовані ззаду.

Цікавою особливістю стане режим, що розділяє екран на дві частини, а це дозволить працювати одночасно у двох додатках, користуючись багатозадачністю пристрою. А ще G Flex зможе "заліковувати рани". Спеціальна плівка на задній частині пристрою має допомогти впоратися з невеликими подряпинами, які будуть затягуватися як "рани на тілі Росомахи". Таке порівняння наводять представники LG.

LG презентувала характеристики вигнутого смартфона G Flex

Модель LG G Flex має стати свого роду відповіддю на раніше представлений Galaxy Round від Samsung. За попередніми даними, апарат матиме 6-дюймовий екран, а його реліз намічений на листопад цього року. Ціна пристрою наразі не повідомляється.

На відміну від Samsung Galaxy Round, дисплей у смарфтоні LG G Flex зігнутий навколо не вертикальної, а горизонтальної осі. У LG прокоментували, що корпус "зігнутий за контуром голови".

Як зазначають експерти, G Flex, як і аналогічний апарат від Samsung, - це поки передусім експериментальні пристрої першого покоління, і в обох компаніях навряд чи будуть серйозно вкладатися у їх маркетинг. Як і Galaxy Round, гаджет від LG спершу з'явиться тільки на внутрішньому ринку, в Кореї.

LG Electronics - південнокорейська компанія, один з найбільших світових виробників споживчої електроніки і побутової техніки. Входить до складу конгломерату LG Group. Штаб-квартира LG Electronics знаходиться в Сеулі, 120 представництв компанії відкриті в 95 країнах світу.