ua en ru

Файлообмінник fs.to через проблеми з МВС створив тимчасовий домен

Для файлообмінника fs.to створений тимчасовий домен brb.to, запам'ятовувати його не потрібно, так як на нього перекидає автоматично.

Для файлообмінника fs.to створений тимчасовий домен brb.to, запам'ятовувати його не потрібно, так як на нього автоматично перекидає.

Співробітниками Міністерства внутрішніх справ (МВС) вчора, 16 жовтня, були вилучені їх сервери веб-ресурсу "fs.to", про чим РБК-Україна повідомили в Управлінні боротьби з кіберзлочинністю МВС України.

У відомстві зазначили, що вилучення серверів відбулося з метою припинення незаконного розповсюдження контрафактних примірників аудіовізуальних і літературних творів, програм і фонограм.

Сайт fs.ua у вересні 2013 р. перейшов на домен fs.to (національний домен Тонго, не підтримує синхронізацію з базою даних WHOIS), а його сервери розташовані тепер в одному з німецьких дата-центрів. У компанії "Вебкейс", що створила ресурс, кажуть, що продали його невідомому інвестору. Домен fs.ua сьогодні зареєстрований на невідому компанію Ferazko Holding.